Vacature Opticien - contactlensspecialist (m/v)

Kom jij de oogwereld van Opticien Luitjens versterken?

Wij hebben maar één doel voor ogen, de beste oog zorg, mode en service met persoonlijke aandacht aanbieden. Onze opticiens zijn professionals in hun vak, ambitieus, enthousiast en vooral gepassioneerd als het gaat om oog zorg.

 

Je begint met luisteren en kijken naar de klant. Op basis van de benodigde correctie, levensstijl en wensen geef je een duidelijk en persoonlijk advies met de beste opties voor de situatie van de klant. In de rol van de contactlensspecialist zorg je voor de aanpassingen en controles van uiteenlopende type contactlenzen. Je voert uitgebreide oogonderzoeken en contactlenschecks uit met professioneel apparatuur. Je adviseert de klanten over de beste glazen en monturen voor hun sterkte, legt ze uit hoe contactlenzen gebruikt moeten worden en verleent nazorg.

 

Je werkt in een team met helden, waarbij je elkaar assisteert in de winkel en atelier. Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid en klantbinding door het leveren van optimale service.

 

Wat zoeken wij

  • Een gediplomeerd opticien/ contactlensspecialist
  • Goede communicatieve eigenschappen en een klant- en servicegerichte instelling
  • Je bent flexibel, stressbestendig met een zelfstandige houding
  • Een positieve team player met sterke communicatievaardigheden
  • Gemotiveerd om de optiekbranche vooruit te brengen

 

Wat bieden wij

Je komt terecht in een gezellig team met veel kennis en kunde in huis, zowel in de optiek als in de juwelier. Werken met de allerbeste apparatuur op het vakgebied. Met een visie gericht op de toekomst en een uitstekend salaris!

 

Heb jij interesse? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@juwelierluitjens.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer: 0599-412431