Cartier brillen. Nieuw in onze collectie

 Cartier Zonnebril CT0225S 003

Cartier brillen

Luxe en ongeëvenaarde kwaliteit

Cartier is een van de meest bekende luxe merken ter wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap en ongeëvenaarde kwaliteit. Naast iconische sieraden en horloges, biedt Cartier ook een breed scala aan brillen die dezelfde luxe uitstraling en vakmanschap belichamen.

 

Cartier brillen worden gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en worden met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden. Het ontwerp van elke bril is uniek en onderscheidt zich van andere merken. Het merk gebruikt ook de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat elke bril zowel functioneel als stijlvol is.

 

Brillen op sterkte en zonnebrillen

Een van de kenmerkende ontwerpen van Cartier brillen is het gebruik van goud en platina, die vaak worden gebruikt als decoratieve accenten op de frames. Het merk biedt ook een breed scala aan kleuren en vormen, zodat er voor elke smaak en stijl wel iets te vinden is.

 

Naast het esthetische aspect van Cartier brillen, bieden ze ook uitstekende functionaliteit. Het merk biedt brillen op sterkte, zonnebrillen en ook brillen die beide functies combineren. De lenzen van Cartier brillen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een helder zicht en uitstekende bescherming tegen de zon. Bovendien zijn veel van de brillen voorzien van krasbestendige en anti-reflecterende coatings, waardoor ze nog duurzamer en functioneler worden.

 

Uitstekende investering

Cartier brillen zijn niet alleen functioneel en stijlvol, ze zijn ook een uitstekende investering. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen die niet uit de mode raken en waardevoller worden na verloop van tijd. Bovendien zijn de brillen zeer duurzaam en gaan ze jarenlang mee.

 

Investeren in een Cartier bril doe je bij een certified Cartier partner. Luitjens juwelier en opticien is zo'n partner.

 

Cartier, Chloé en Gucci

Naast ons exclusieve Chloé en Gucci assortiment bieden wij een prachtige collectie Cartier monturen. Zowel in zonne- als correctiebril varianten. Vanzelfsprekend leveren wij, wanneer u dit wenst, ook uw zonnebrilglazen op sterkte.

 

We maken graag kennis met u in onze winkel in Musselkanaal. Onder het genot van een kop koffie kunt u ontdekken welke Cartier, of andere, bril uw persoonlijkheid het beste ondersteunt.

 

Of oriënteert u zich alvast in onze webshop

Lees meer

Rado horloges: de perfecte mix van functionaliteit en stijl

Rado horloges: de perfecte mix van functionaliteit en stijl

Ik ga op vakantie en neem mee.. Mijn reservebril!

Ik ga op vakantie en neem mee.. Mijn reservebril!

Tachtig jaar passie en vakmanschap

Tachtig jaar passie en vakmanschap