Over ons

U kunt bij ons terecht voor een deskundige oogmeting bij onze optometrist en lenzenspecialist én we hebben een eigen horlogemaker en goudsmid in ons atelier. Deze vakmensen staan garant voor uw vakkundige reparaties of veranderingen aan uw sieraden. Al meer dan 80 jaar een begrip in de omgeving.

Toegewijde traditie en toekomst

Vier generaties van gedreven, gespecialiseerde en betrokken vakmensen hebben Juwelier & Opticien Luitjens doen uitgroeien tot een vaste waarde in Musselkanaal en omstreken. Drie toegewijde generaties hebben de naam Luitjens gevestigd door de wensen en verlangens van de klanten te kennen en deze te vervullen met de meest bijzondere collecties sieraden, horloges, trouw/relatieringen, brillen en zonnebrillen. Door deze te presenteren met oprechte persoonlijke aandacht en onberispelijke service wordt bovendien een vertrouwensband opgebouwd die jaren na jaren meegaat; het is de toevoegende waarde die een hecht familiebedrijf biedt.

 

Juwelier & Opticien Luitjens staat voor vooruitgang, veelzijdigheid en vakmanschap; drie fundamenten van onze zaak. Ten eerste is er ons team van deskundige verkopers met gevoel voor trends en kennis van de laatste en toekomstige ontwikkelingen. De indrukwekkende en zeer veelzijdige collectie is de tweede bouwsteen. Het derde fundament is het aanwezige vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor een deskundige oogmeting bij onze optometrist en lenzenspecialist én we hebben een eigen horlogemaker en goudsmid in ons atelier. Deze vakmensen staan garant voor uw vakkundige reparaties of veranderingen aan uw sieraden. 

 

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige winkel in Musselkanaal of kijk verder op onze website.