Gaatjes schieten

Bij Juwelier Luitjens beschikken wij over de juiste apparatuur en certificaten om gaatjes in het oor te schieten. Let wel, het gaat hier uitsluitend om gaatjes in de oorlel, voor alle overige piercings (in kraakbeen) kunt u enkel terecht bij een officiële piercer. Wij schieten gaatjes bij de leeftijd vanaf 4 jaar. Dit omdat het, naar onze mening en ervaring, op jongere leeftijd vaak niet goed begrepen wordt door kinderen en zij zodoende enorm overstuur kunnen raken.

 

Voor het schieten van gaatjes werken wij niet meer met de "schietpistolen". We hebben kleine cassettes waar de door het gekozen oorknopje al in zit. De oorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, zodat de kans op ontstekingen bijna nihil is. Wij "schieten" de gaatjes met twee personen tegelijkertijd.

 

U heeft keuze uit verschillende oorknopjes, bloemetjes met zirkonia (in verschillende kleuren), lieveheersbeestjes, smileys en meer. Uiteraard hebben wij ook nog de standaard oorknopjes. Wij adviseren om de eerste oorknopjes minimaal zes weken in de laten zitten en het gaatje de eerste dagen goed te behandelen met ontsmettingsmiddel. Wanneer u de gaatjes laat schieten bij Juwelier Luitjens betaalt u hiervoor €29,50. Dit bedrag is inclusief het schieten, de uitgekozen oorknopjes en een flesje ontsmettingsmiddel.

Wij prikken gaatjes zonder afspraak, behalve op zaterdag middag! Op zaterdag middag vanaf 12:00 uur schieten wij geen gaatjes.

Wij prikken de gaatjes altijd met twee personen tegelijk. 

 

Kort samengevat:

  • Indien het te druk is in de winkel zal een medewerker u verzoeken op een ander moment terug te komen
  • Op zaterdag middag vanaf 12:00 uur schieten wij geen gaatjes
  • Onder de 16 jaar is toestemming van een ouder nodig
  • Wij prikken gaatjes vanaf de leeftijd 4 jaar
  • Indien het om een 2e of 3e gaatje gaat, wordt dit eerst beoordeelt door een medewerker of dit mogelijk is. Door het kraakbeen schieten wij niet!

Gaatjes schieten