Retourneren

 RETOURNEREN OF RUILEN

Mocht het door u bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan bieden we u graag de mogelijkheid om te retourneren of ruilen.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop.
Wanneer u het retourformulier, dat u hier kunt downloaden, uitprint en toevoegt aan uw retourzending kunnen wij het proces snel voor u afhandelen.

RETOURNEREN IN DE WINKEL

U kunt uw bestelling ook retourneren bij ons in de winkel. De terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als uw betaling.

RUILEN

Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

STATUS ARTIKELEN BIJ RUILEN/ RETOURNEREN

Wanneer wij een geretourneerd artikel hebben ontvangen, zullen wij een controle uitvoeren voordat wij het artikel retour nemen. Het artikel wordt gecontroleerd op onder andere:

  • De compleetheid van het artikel. Het artikel moet in de originele verpakking met garantiebewijs en aankoopbewijs worden teruggezonden.
  • Beschadiging van het artikel. U kunt het artikel passen om te bekijken of het juist van maat is en de kleur naar wens is. Mocht het artikel gebruikerssporen bevatten, dan kunnen wij het artikel niet retour nemen en zullen wij het artikel weer naar u toesturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening.
  • Wanneer het artikel in orde is zullen wij z.s.m. het aankoopbedrag terugstorten. Dit gebeurt op dezelfde manier zoals hoe de betaling is gedaan, tenzij anders aangegeven.

VERKEERD OF BESCHADIGD GELEVERD ARTIKEL

Al onze artikelen worden nauwkeurig gecheckt voordat ze worden verzonden. In het onwaarschijnlijke geval dat u toch een verkeerd of een beschadigd artikel geleverd heeft gekregen, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het dan zo snel mogelijk samen met u op.

RETOURKOSTEN

Wanneer u verzendkosten heeft betaald bij de aankoop van uw artikel worden deze kosten, bij het retourneren van dit artikel, door ons aan u terugbetaald.
De verzendkosten voor het eventueel retourneren van uw aangekochte artikel zijn echter voor uw eigen rekening. U draagt ook de verantwoordelijkheid voor de terugzending. Bewaar uw track en trace gegevens daarom goed.

 

Verzendt het retourartikel naar ons adres:

Juwelier Luitjens B.V.

Marktstraat 15 

9581 AA Musselkanaal

Download retourformulier