Retourneren

 

RETOURNEREN OF RUILEN

Het komt wel eens voor dat het door u bestelde artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Graag bieden wij u de mogelijkheid aan om het artikel te retourneren of te ruilen. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Download hier uw retourformulier en voeg die bij de retourzending zodat we uw retour snel kunnen afhandelen.

RETOURNEREN IN DE WINKEL

U kunt uw bestelling ook retourneren bij ons in de winkel. De terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als uw betaling.

RUILEN

Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken.

STATUS ARTIKELEN BIJ RUILEN/ RETOURNEREN

Wanneer wij een geretourneerd artikel hebben ontvangen, zullen wij een controle uitvoeren voordat wij het artikel retour nemen. Het artikel wordt gecontroleerd op onder andere:

  • De compleetheid van het artikel. Het artikel moet in de originele verpakking met garantiebewijs en aankoopbewijs worden teruggezonden.
  • Beschadiging van het artikel. U kunt het artikel passen om te bekijken of het juist van maat is en de kleur naar wens is. Mocht het artikel gebruikerssporen bevatten, dan kunnen wij het artikel niet retour nemen en zullen wij het artikel weer naar u toe sturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening.
  • Wanneer het artikel in orde is zullen wij z.s.m. het aankoopbedrag terugstorten. Dit gebeurt op dezelfde manier zoals hoe de betaling is gedaan, tenzij anders aangegeven.

VERKEERD OF BESCHADIGD GELEVERD ARTIKEL

Al onze artikelen worden nauwkeurig gecheckt voor ze worden verzonden. Mocht het toch voorkomen dat u een verkeerd of een beschadigd artikel geleverd heeft gekregen, neem dan contact met ons op. Wij lossen dit probleem dan zo snel mogelijk samen met u op.

RETOURKOSTEN

Mocht u na het retourneren van het artikel of meerdere artikelen onder het totaalbedrag van € 75,- uitkomen, dan wordt er alsnog € 6,95 verzendkosten gerekend. Dit bedrag zullen wij in mindering brengen op het totaalbedrag van het geretourneerde artikel of artikelen. De verantwoordelijkheid en kosten van het terugzenden van de bestelling zijn voor de klant. Bewaar uw track and trace gegevens daarom goed.

De retourorders mogen verzonden worden naar ons adres:

Luitjens B.V.

Marktstraat 15 

9581 AA Musselkanaal

Download retourformulier