Vakmanschap in ons eigen atelier

Wist u dat? Wij ook sieraden repareren en ontwerpen?

Bij Juwelier Luitjens kunt u uw eigen sieraden laten ontwerpen, repareren en restaureren. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen kunnen we uw sieraden weer een nieuw leven geven.

 

Ontwerpen

Het ontwerpen van een sieraad is een creatief proces. In dit proces gaan wij samen met u brainstormen om tot een sieraad te komen wat helemaal naar uw idee en smaak is. Wij zullen dit uitwerken in een schets om u een globale indruk te geven. (Schets op papier, niet digitaal). Met onze kennis en middelen zullen wij uw droomsieraad vervolgens in ons eigen atelier vervaardigen.

 

Reparaties

Dankzij onze jarenlange ervaring, specialisme en ons vakmanschap kunnen wij elke reparatie van goud of zilver uitvoeren. Dit doen we dan in ons eigen atelier, in enkele gevallen besteden wij de opdracht uit aan onze goudsmid buitenshuis. Wanneer u met een beschadigd of kapot sieraad bij ons komt, kunnen wij u meestal direct adviseren over de mogelijkheden. Het sieraad gaat vervolgens naar het atelier voor een prijsopgave, deze bellen wij doorgaans binnen een week door. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte voeren wij de reparatie voor u uit.

 

 vakmanschap in eigen atelier