Trouwplannen

Trouwplannen? Neem eens een kijkje in onze "Love Suite", een aparte ruimte waar u op uw gemak kunt kijken naar de ringen die bij jullie passen.

Bezegel jullie eeuwige liefde met een ring

Eeuwige liefde wordt het mooist bezegeld met een ring. De oneindige cirkel van een trouwring is hét symbool voor oneindigheid. Al sinds mensen heugenis geven geliefden elkaar dan ook een ring cadeau om hun liefde voor elkaar te uiten. Trouwringen staan voor eeuwige verbondenheid en zijn een uiting van liefde, zorg en trouw. Trouwringen zijn dus veel meer dan een stukje edelmetaal.

Bij het uitzoeken van trouwringen is ontzettend veel mogelijk. Diverse breedtes en de kleur van het goud, bijvoorbeeld: wit goud, geel goud, rosé goud of juist een combinatie hiervan. Wilt u het hoogglanzend of gematteerd dragen? Wilt u schitteren met een hoeveelheid diamanten of wilt u het wat minder opvallend en kiest u voor een enkele steen. Is goud niet wat u zoekt of niet wat bij u past? Dan is er ook nog keuze uit zilveren of stalen relatie-ringen. 

In onze speciaal ingerichte trouwringen "love suite" kunnen jullie, onder genot van een kop koffie of thee, in alle rust onze prachtige collectie bekijken.


Maak een afspraak via 0599 - 412 431 of mail naar klantenservice@juwelierluitjens.nl