Luitjens Optiek, groots in brillen!

Doordat de brillenmode ons fascineert en inspireert is er qua monturen voor ieder wat wils. De merken uit onze collectie hebben we niet zomaar samengesteld. Lindberg, Lafont, Face a Face, Bvlgari en Silhouette maken kwalitatief hoogstaande monturen met een unieke uitstraling. Ook hebben we de modemerken Ray Ban en Bloomingdale in de collectie. Wat ons bindt met deze merken is passie: De liefde die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, voelen wij voor ons ambacht. Gun uw ogen de wereld!

Heeft uw kind een bril nodig? Ook dan bent u bij Luitjens Optiek aan het juiste adres!

De kinderbrillen van Luitjens Optiek mogen gezien worden. Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes. Het design van de kinderbrillen is bepalend voor de keuze. Houdt uw kind van kleur en opvallend? of liever wat neutraler? Het is allemaal mogelijk! Vergeet u niet? de pasvorm en de kwaliteit is ook van groot belang! Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Wij garanderen u de beste combinatie, optimaal comfort en een trendy uitstraling! Alleen het aller beste voor uw kind!

Wanneer kan ik mijn kind laten meten?

Is uw kind jonger dan 8 jaar? dan verwijzen wij u door naar de oogarts, is uw kind ouder dan 8 jaar? Dan kunt u bij onze optometrist terecht voor een oogonderzoek.

Bel voor het maken van een afspraak, 0599 - 412 431